Power yourself up!


Health Reset AS, energi, helse, søvn, immunforsvar, immun forsvar, sliten, tilskudd, kosttilskudd, kost tilskudd, næring, trening, vekstreduksjon, vekt reduksjon, FitLine, Activize, Basic, Restorate, PM

Du kan ta kontakt med oss på:

Eva: +47 911 56 905 
Bjørn: +47 908 24 624

eva.klubbenes@hotmail.com

Uavhengig distributør av Fitline og Beautyline fra PM-International

---------------------------------------------------------------------


Det er fakta at maten vår ikke inneholder nok næring til cellene våre lenger. Selv om du spiser økologisk er det slik. Økologisk mat er bra fordi det ikke er sprøytet med gift, men det inneholder likevel ikke nok næring.

All helse starter på cellenivå. Det er der man må starte med å forebygge eller reparere uønskete problemer. Vi kan behandle og behandle med både alternativ og vestlig medisin, men er ikke cellene i orden så funker det ikke optimalt med den andre behandlingen.

Produktene dette handler om jobber akkurat på cellenivå.

I min praksis som naturterapeut har jeg sett at de som tar disse produktene i tillegg til behandlingen blir mye raskere friske, og er raskere ute av behandlingen. De som ikke gjør det er ofte gjengangere. Etter noen behandlinger hver uke, er det oppfølging 1 gang i måneden kanskje. 

Jeg har også sett at pårørende til mine pasienter også blir bedre av sine plager ved å starte med produktene, uten å gå til behandling. En ganske interessant oppdagelse når de hadde samme problem som pasienten, og de kun tok produktene, og ble bra.Hvorfor ta FitLine?


Det virker! Det smaker godt! Det er sunt! 
De fleste produktene er glutenfrie. Det er garantert dopingfritt. Det er en rimelig helseinvestering. 

Som terapeut vet jeg at all helse starter på cellenivå. Du kan klatte på med behandlinger av akupunktur, homeopati, medisiner og andre behandlinger. Hvis ikke cellene dine er friske, er og blir ikke kroppen det heller.

I dag spiser vi mat som er tappet for næringsstoffer (og i stedet også er full av tilsetningsstoffer som ikke er spesielt sunne for kroppen). Tabellen over viser hvor ille det faktisk står til med maten vår i dag. For å erstatte denne mangelen vi har på vitaminer og mineraler (som er livsviktige for kroppen), tar mange av oss Fitline. Når cellene får den næringen de er ment å få, vil kroppen være glad, og kunne holde seg frisk. Min kjepphest er forebygging. Livsstilssykdommer øker dramatisk, nå også blant yngre mennesker. Det som imidlertid også skjer når cellene endelig får den næringen de trenger er at problemer som kroppen allerede har kan reverseres. Vi er vant til at sår gror, forkjølelse går over, slik kan også andre tilstander bedres. Og kan man få f.eks. 30% bedring av en tilstand som plager en, er det helt fantastisk. Fitline kurerer ingen diagnoser, men det kan kroppen gjøre selv, med riktig type brensel i cellene. 

Man blir gladere av å ta Fitline, det kan utrolig mange fortelle om.

Det som er spesielt med Fitline er opptaket. Det kan man merke, f.eks ved at man merker niacinet (B3-vitaminet) i Activize, som en flush i blodårene. Da blir man alt fra litt rød til veldig rød (varer i ca 20 minutter), man kan kjenne varme, prikking osv. Dette er IKKE en allergisk reaksjon, men en ønsket reaksjon. Da sirkulerer blodet veldig bra i kroppen. Det er IKKE farlig. De fleste digger denne opplevelsen. Det som er morsomt er at du ser ofte denne rødmen akkurat der som problemene ligger. Dette er "intelligent" kosttilskudd, det går dit det trengs mest. Har man problemer med f.eks nakken, blir man rød på nakken. Har man problemer med magen kan man kjenne dette som en flush i magen (dette er tegn på at kroppen jobber med problemet, og det vil bli bedre etterhvert). Det er forøvrig umulig å si hvor raskt man kjenner virkning av produktene. Dette er veldig individuelt, det spørs litt hvordan det står til i kroppen fra før, og hvor mye som skal rettes opp.

Du kan også kjenne at det virker på 7 minutter (ca) når du har trent og er støl, eller har kramper eller søtsug. Når du tar mineralene (som bl.a. inneholder krom og magnesium) kan du merke hvordan stølhet bedrer seg, og hvordan kramper gir seg, på ca 7 minutter.

Det er altså ikke hva du tar INN i kroppen som er viktig, men hva kroppen tar OPP av det du putter i deg. NTC-teknikken er eksklusiv for Fitline- og Beautyline-produktene. 

Health Reset AS, energi, helse, søvn, immunforsvar, immun forsvar, sliten, tilskudd, kosttilskudd, kost tilskudd, næring, trening, vekstreduksjon, vekt reduksjon, FitLine, Activize, Basic, Restorate, PM