Produktene

Hvorfor virker FitLine som det gjør?


Activize

Her kan du lese om og bestille ACTIVIZE (energidrikken) Activize har alle B-vitaminene, noe som er en stor fordel når man først skal ha B-vitaminer. De virker bedre når de tas sammen. Activize er testet på idrettsfolk, og er vist å høyne oksygenopptaket i kroppen.
Inneholder gurkemeie. Gurkemeie er kjent som bl.a. et betennelsesdempende stoff. Både farmasi-industrien og andre helsekostprodusenter har hatt problemer med å få laget gurkemeie som har bra nok opptak til menneskekroppen. Med NTC-teknikken, som er spesielt for FitLine, er du sikret at dette tas opp med 98% og det er oppe i cellene dine på 7 minutter. 


Restorate


Her kan du lese om, og bestille, Restorate (mineralene) Når du rører ut Restorate i vann, skummer det. Dette er en ioniseringsprosess hvor du skal la det skumme helt fra seg først i litt vann. Når det er helt ferdigskummet fyller du på med så mye vann du ønsker for smakens skyld, og drikker dette slurkvis. Optimalsettet

Her kan du lese om, og bestille, optimalsettet - optimal ernæring for alle Her får du alt du trenger av vitaminer og mineraler. 
Yoghurt

Her kan du lese om, og bestille yoghurten, som er super mat for tarmen din. Den lager du selv på 3 minutter, så står den på kjøkkenbenken og godgjør seg i 12 timer før du setter 1liter med ferdig fersk yoghurt i kjøleskapet - holdbar i 10 dager. Nydelig naturell yoghurt, som du kan ha bær, nøtter, frø, eller smak fra litt Activizepulver oppi, hvis du ønsker det.  FitLines Omega 3

Vi vet at olje flyter oppå vann. Det gjør tran og andre omega3-produkter. FitLine sin omega3 løser seg opp i vann.  
Dette kan FitLine få til pga NTC, som er patentert. Man kan se det selv ved å prøve å blande i vann. Omega3 er betennelsesdempende, og vi har altfor lite av det i kroppen. Derimot har vi alt for mye av omega6 (som forøvrig er betennelsesfremmende). Derfor trenger vi tilskudd av Omega3, og ikke andre omega-tilskudd. Tar du omega3, så velg en som virker optimalt. Husk også at kapsler kan skjule harsk olje, som er skadelig for kroppen. Tar du kapsler så tygg på dem, eller klipp av og lukt. Er det harskt så kast det for all del i søpla i stedet for å putte det i kroppen din. En annen fordel med at FitLine sin omega3 tas raskt opp i kroppen og er vannløselig:  Du går ikke og kjenner på/smaker på den utover dagen. Den er kjapt oppe i blodet ditt, og ingen mer omegasmak. Forøvrig smaker det godt, omega3 med en touch av appelsinsmak. Ikke hørt om noen som ikke har likt den. Barn elsker den.

Her kan du se forskjellen på omega3 tilsatt i et glass vann:  
Til venstre på bildet er vanlig fettløselig omega3, som flyter oppå vann. Til høyre er Fitline sin omega3, som du kan se er helt oppløst i vannet (det samme skjer inne i kroppen din, det løses opp på samme måte der). 
Her kan du lese om omega3, og bestille denVEKTKONTROLL

Shaker

Her kan du  lese om en av shakene, i sjokolademousse-smak. Den finnes også i jordbær, cappuccino, kokos og vanilje. Cappuccino og vanilje er soyabaserte. De andre er melkebaserte


Fitnessdrink


Proteinbar

Her kan du lese om den gode proteinbaren, med karamellsmak. Ypperlig etter trening, eller hvis man har lyst på noe sunt og godt (også god til kaffe) 


Aminosyrer

Her kan du lese om og bestille aminosyrekapslene med de 8 essensielle aminosyrene